nieuwe_website005001.gif
Therapie

Het woord therapie betekent helen, het genezen van wonden, het goedmaken van wat beschadigd is. In de oudheid, begrepen de spirituele zoekers, 'de therapeutae', dat processen van heling met innerlijke integratie en heelwording samengaan. Therapie is niet enkel een beweging vanuit een trauma naar het gezond zijn, maar een zoektocht naar de betekenis van het bestaan en het realiseren van je ware aard.

In de individuele therapeutische sessies werk je aan het oplossen van je problemen. Je verwerkt de onbewuste oorzaken van je belemmeringen. Je richt je op het bereiken van je doelen. Je betrekt je lichaam bij je ontwikkelingsproces. Je leert je te ontspannen en tot rust te komen. Je verbetert de relatie tussen je lichaam, je onderbewuste en je bewuste zelf. Je keert diep in jezelf. Je activeert bronnen van heling.

De begeleiding gaat meestal uit van klassieke therapeutische methoden, waaronder hypnotherapie. Maar je kunt je ook op een meer meditatief traject richten. Ook kun je je therapie in een kabbalistische sfeer volgen. Individuele begeleiding vanuit kabbalah is in eerste instantie bedoeld voor kabbalah-studenten. Maar ook niet-kabbalisten kunnen baat hebben bij het beschouwen van een vraag in relatie tot de levensboom, een kabbalistisch beginsel gebruiken als uitgangspunt voor hun bezinning en inzicht opdoen doormiddel van kabbalistische meditaties.


Gila is geestelijk verzorgster en hypnotherapeute.
      
Opbeltijd: dinsdag, woensdag en donderdagochtend, tussen 8.30 en 9.00 uur. T: 035 54 23239
Aur Tiferet
Onderricht in de Universele Kabbalah
Gila Gerzon
Over Gila
Bijeenkomsten
Aur Tiferet
Therapie
Artikelen
Kabbalah
Publicaties